Detta avsnitt är i betalt annonssamarbete med The Wine Team. 

I detta avsnitt så påbörjar jag byggnationen av en vinkällare på gården. Jag får hjälp av Elin på The Wine Team om hur jag ska tänka när jag bygger källaren. Samt att jag lagar en klassisk Gulaschsoppa som Elin parar ihop ett vin till. Hoppas ni gillar avsnittet! 

Att tänka på när du ska lagra viner:
- Förvara vinet mörkt.
- En luftfuktighet mellan 50-75%.
- Temperaturen skall vara konstant mellan 10-13 grader.
- Förvara vinet liggande.

Lär dig mer om vinerna här:

Producenten:
https://www.wineteam.se/producent/pietro-di-campo/
Pietro Di Campo Barbera (Perfekt till soppan):
https://www.wineteam.se/sortiment/3792/
Pietro di Campo Barolo (För lagring):
https://www.wineteam.se/sortiment/pietro-di-campo-barolo-scionguro/

Recept på Gulaschsoppan:

1 kg högrev
300g rökt sidfläsk
2 gul lök, grovt hackade
2 dl Pietro Di Campo Barbera (Rött vin)
2 st solo vitlökar, finhackade
1 tsk kumminfrön, mortlade
2 msk paprikapulver
10st körsbärstomater tomater
3 msk tomatpuré
3 msk ajvar 
10 dl vatten
3 msk oxfond (koncentrerad)
2 st morötter, tärnade
1 st  röd paprika
1/2 röd chili, finhackad
1 msk svartpeppar
Neutral olja
Persilja, till servering
crème fraiche, till servering

Gör så här:

Börja med att skära ner högrevet och fläsket i mindre bitar. Hetta upp en stor gryta och ha i neutral olja. Tillsätt fläsket och stek så att fettet släpper, ha i högreven, bryn ordentligt. Tillsätt lök, vitlök och morötter, låt det svettas. Ha sedan i tomatpurén, chilin samt kryddorna så detta får stekas med någon minut. Tillsätt vinet, oxfonden, vatten, tomaterna samt hälften av paprikan och låt det sjuda i 1-2 timmar. 
Tillsätt resten av paprikan och servera tillsammans med crème fraiche och fint hackad persilja. 



Följ mig gärna på mina andra kanaler:
https://www.facebook.com/ettgottland/
​​https://www.instagram.com/ettgottland/
_______________________

Här hittar du länkar till de redskap som jag använder och verkligen rekommenderar:

Min webbshop:
https://bit.ly/3yLxozW

Knivar:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/yaxell-zen/

Skärbräda trä:
https://bit.ly/3npPKnb


Termometer:
https://adtr.co/w5Vveo

Köp min bok "Från Skog Till Bord":
https://bit.ly/3CckjAV
_______________________

Är det någon speciell rätt du vill jag ska laga? Eller en gäst ni vill se i programmet? Kommentera nedan!

Detta avsnitt är i betalt annonssamarbete med The Wine Team.

I detta avsnitt så påbörjar jag byggnationen av en vinkällare på gården. Jag får hjälp av Elin på The Wine Team om hur jag ska tänka när jag bygger källaren. Samt att jag lagar en klassisk Gulaschsoppa som Elin parar ihop ett vin till. Hoppas ni gillar avsnittet!

Att tänka på när du ska lagra viner:
- Förvara vinet mörkt.
- En luftfuktighet mellan 50-75%.
- Temperaturen skall vara konstant mellan 10-13 grader.
- Förvara vinet liggande.

Lär dig mer om vinerna här:

Producenten:
https://www.wineteam.se/producent/pietro-di-campo/
Pietro Di Campo Barbera (Perfekt till soppan):
https://www.wineteam.se/sortiment/3792/
Pietro di Campo Barolo (För lagring):
https://www.wineteam.se/sortiment/pietro-di-campo-barolo-scionguro/

Recept på Gulaschsoppan:

1 kg högrev
300g rökt sidfläsk
2 gul lök, grovt hackade
2 dl Pietro Di Campo Barbera (Rött vin)
2 st solo vitlökar, finhackade
1 tsk kumminfrön, mortlade
2 msk paprikapulver
10st körsbärstomater tomater
3 msk tomatpuré
3 msk ajvar
10 dl vatten
3 msk oxfond (koncentrerad)
2 st morötter, tärnade
1 st röd paprika
1/2 röd chili, finhackad
1 msk svartpeppar
Neutral olja
Persilja, till servering
crème fraiche, till servering

Gör så här:

Börja med att skära ner högrevet och fläsket i mindre bitar. Hetta upp en stor gryta och ha i neutral olja. Tillsätt fläsket och stek så att fettet släpper, ha i högreven, bryn ordentligt. Tillsätt lök, vitlök och morötter, låt det svettas. Ha sedan i tomatpurén, chilin samt kryddorna så detta får stekas med någon minut. Tillsätt vinet, oxfonden, vatten, tomaterna samt hälften av paprikan och låt det sjuda i 1-2 timmar.
Tillsätt resten av paprikan och servera tillsammans med crème fraiche och fint hackad persilja.



Följ mig gärna på mina andra kanaler:
https://www.facebook.com/ettgottland/
​​https://www.instagram.com/ettgottland/
_______________________

Här hittar du länkar till de redskap som jag använder och verkligen rekommenderar:

Min webbshop:
https://bit.ly/3yLxozW

Knivar:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/yaxell-zen/

Skärbräda trä:
https://bit.ly/3npPKnb


Termometer:
https://adtr.co/w5Vveo

Köp min bok "Från Skog Till Bord":
https://bit.ly/3CckjAV
_______________________

Är det någon speciell rätt du vill jag ska laga? Eller en gäst ni vill se i programmet? Kommentera nedan!

YouTube Video VVVWeFZLcmx4dHl2UHpGdGpJVjZhT0hBLmE2NFFwQUpqaU5F

Bygger vinkällare! | Ett Gott Land

Ett Gott Land views juli 3, 2022 8:00 f m

Detta avsnitt är i betalt samarbete med NEFF! 

I dagens avsnitt går jag igenom de vitvaror vi har från NEFF. Varför har vi valt just dessa och vad är det som är så bra med dem! 

Vill du kika mer på de vitvaror vi har hemma så hittar du samtliga här nedan:

Ugn:
https://www.neff-home.com/se/produktlista/angugnar-och-kompakt-angugnar/angugnar/B48FT78G0#/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories/

Kombinationsugn:
https://www.neff-home.com/se/produktlista/ugnar-och-kompaktugnar/kompaktugnar/mikrokombiugnar/C28MT27G0

Vakuumlåda:
https://www.neff-home.com/se/produktlista/varmelador-och-vakuumlador/vakuumlador/N17XH10G0#/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories/

Kyl:
https://www.neff-home.com/se/produktlista/kylskap-och-frysar/kylskap/inbyggda-kylskap/KI1816DE0#/Togglebox=manuals/

Frys:
https://www.neff-home.com/se/produktlista/kylskap-och-frysar/frysar/inbyggda-frysar/GI7813CF0#/Togglebox=manuals/

Diskmaskin:
https://www.neff-home.com/se/produktlista/diskmaskiner/integrerade-diskmaskiner/diskmaskin-60cm/S157ZB801E#/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories/

Häll/fläkt:
https://www.neff-home.com/se/produktlista/hallar/induktionshallar/T58PL6EX2


Läs mer om NEFF här:
https://www.neff-home.com/se/

Följ mig gärna på mina andra kanaler:
https://www.facebook.com/ettgottland/
​​https://www.instagram.com/ettgottland/
_______________________

Här hittar du länkar till de redskap som jag använder och verkligen rekommenderar:

Min webbshop:
https://bit.ly/3yLxozW

Knivar:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/yaxell-zen/

Skärbräda trä:
https://bit.ly/3npPKnb

Termometer:
https://adtr.co/w5Vveo

Köp min bok "Från Skog Till Bord":
https://bit.ly/3CckjAV
_______________________

Är det någon speciell rätt du vill jag ska laga? Eller en gäst ni vill se i programmet? Kommentera nedan!

Detta avsnitt är i betalt samarbete med NEFF!

I dagens avsnitt går jag igenom de vitvaror vi har från NEFF. Varför har vi valt just dessa och vad är det som är så bra med dem!

Vill du kika mer på de vitvaror vi har hemma så hittar du samtliga här nedan:

Ugn:
https://www.neff-home.com/se/produktlista/angugnar-och-kompakt-angugnar/angugnar/B48FT78G0#/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories/

Kombinationsugn:
https://www.neff-home.com/se/produktlista/ugnar-och-kompaktugnar/kompaktugnar/mikrokombiugnar/C28MT27G0

Vakuumlåda:
https://www.neff-home.com/se/produktlista/varmelador-och-vakuumlador/vakuumlador/N17XH10G0#/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories/

Kyl:
https://www.neff-home.com/se/produktlista/kylskap-och-frysar/kylskap/inbyggda-kylskap/KI1816DE0#/Togglebox=manuals/

Frys:
https://www.neff-home.com/se/produktlista/kylskap-och-frysar/frysar/inbyggda-frysar/GI7813CF0#/Togglebox=manuals/

Diskmaskin:
https://www.neff-home.com/se/produktlista/diskmaskiner/integrerade-diskmaskiner/diskmaskin-60cm/S157ZB801E#/Togglebox=manuals/Togglebox=accessories/

Häll/fläkt:
https://www.neff-home.com/se/produktlista/hallar/induktionshallar/T58PL6EX2


Läs mer om NEFF här:
https://www.neff-home.com/se/

Följ mig gärna på mina andra kanaler:
https://www.facebook.com/ettgottland/
​​https://www.instagram.com/ettgottland/
_______________________

Här hittar du länkar till de redskap som jag använder och verkligen rekommenderar:

Min webbshop:
https://bit.ly/3yLxozW

Knivar:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/yaxell-zen/

Skärbräda trä:
https://bit.ly/3npPKnb

Termometer:
https://adtr.co/w5Vveo

Köp min bok "Från Skog Till Bord":
https://bit.ly/3CckjAV
_______________________

Är det någon speciell rätt du vill jag ska laga? Eller en gäst ni vill se i programmet? Kommentera nedan!

YouTube Video VVVWeFZLcmx4dHl2UHpGdGpJVjZhT0hBLmRtN0tsdzQ3ZDI0

Bästa vitvarorna till hemmaköket! | Ett Gott Land

Ett Gott Land views maj 22, 2022 8:00 f m

Starten på arbetet i trädgården! | Otrolig skillnad! | Ett Gott Land

Ett Gott Land views maj 8, 2022 8:00 f m

I detta avsnitt får jag återbesök av Sveriges Mästerkock 2022 Adam Thulin. Vi lagar en gammal favorit i en helt nu tappning som jag fullkomligt ÄLSKAR! 

Hoppas ni gillar detta och att vill laga detta recept som Adam bjudet på! 

Dillkött 2.0

Kött:

500 g lammytterfilé
2 msk torkad dill

Rostad morot:
4 morötter
salt
strösocker
olja

Smörkokt potatis:
600 g fasta små potatisar
200 g smör
1 dl vatten
salt
peppar

Bakad steklök:
10 steklökar
olja

Sötsyrlig dillsås:
1 kruka dill
1 schalottenlök
0,5 morot
2 lagerblad
1 msk dillfrö
3 vitpepparkorn
1,5 dl vispgrädde
2 msk kycklingfond (outspädd)
1 dl ättiksprit 12 %
0,5 dl strösocker
25 g smör
rapsolja


Gör så här:
Lök och morötter:
Bakad steklökSätt ugnen på 225 grader. Dela alla lökar på längden och behåll skalet kvar. Skör ner morötterna i cm tjocka skivor 
Olja in en ugnssäker form. Lägg löken med snittytan neråt och morötterna bredvid. Salta och häll på olja. Kör i ugnen ca 15-20 minuter. Ta ut och låt svalna.

Sötsyrlig dillsås:
Fräs hackad schalottenlök och hackad morot i 2 msk rapsolja på medeltemp utan att det tar färg. Lägg i dillfrön, lagerblad, vitpepparkorn och samtliga dillstjälkar från krukan (spara resten av dillen till senare) fräs ytligare några minuter. Tillsätt fonden och 1 msk ättika, reducera ner till hälften. Häll i 1,5 dl grädde och låt allt koka ihop ca 5 minuter. Sila av såsen
Koka upp ättikan och sockret så det bara blir ett uppkok sedan ställ åt sidan.
Nu kommer det till balansen mellan ättikan och sockret, vissa gillar mer åt det söta hållet andra mer åt det syrliga, det viktiga är att smaka av varje gång du tillsätter ättikslagen.
Smaka av såsen med ättikslagen samt med salt och mald vitpeppar.
Mixa såsen väl med resten av dillen och 25 g smör. Såsen ska bli helt grön.

Smörkokt potatis:
Koka upp 200 g smör med 1 dl vatten. Tillsätt sedan potatisen i smörvattnet. Låt sjuda i 15-20 minuter tills potatisen är helt mjuk.
Ta upp potatisen från smöret. Smaka upp med salt och svartpeppar.

Ytterfilé
Sänk ugnsvärmen till 120 grader.
Krydda köttet med salt och mald vitpeppar. Stek i rapsolja på hög värme tills båda sidorna är gyllene. Sänk värmen till medeltemperatur. Tillsätt 50 gr smör och två skalade vitlöksklyftor. Ös köttet med smöret i ca 2 minuter.
Lägg köttet i en ugnssäker form och häll över smöret från stekpannan. Kör i ugnen tills innertemperaturen är 57 grader på lammytterfilé.
Låt vila i 7 minuter. Mixa den torkade dillen till ett fint pulver och strö det över köttet så att det från en fin grön färg.

Skär upp i bitar.
 
Garnityr:
Hyvla morot med potatisskalare och skär i långa strimlor. Lägg i isvatten. Plocka dillvippor.
 
Servering:
Lägg upp alla komponenter snyggt på tallrikar. Garnera med morotsstrimlor och dillvippor. NJUT!!

Adams bok:

https://www.adlibris.com/se/bok/ett-bord-flera-smaker-vinnare-av-sveriges-masterkock-2022-9789178873845?gclid=EAIaIQobChMIhYHA3Z7J9wIV0RV7Ch3tXgFjEAAYASAAEgKwp_D_BwE


Följ mig gärna på mina andra kanaler:
https://www.facebook.com/ettgottland/
​​https://www.instagram.com/ettgottland/
_______________________

Här hittar du länkar till de redskap som jag använder och verkligen rekommenderar:

Min webbshop:
https://bit.ly/3yLxozW

Knivar:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/yaxell-zen/

Skärbräda trä:
https://bit.ly/3npPKnb

Stekpannor:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/stekpannor/

Kastruller:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/kokkarl/

Mandolin:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/mandoliner/

Tallrikar och annat porslin:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/lindas-keramik/

Termometer:
https://adtr.co/w5Vveo

Köp min bok "Från Skog Till Bord":
https://bit.ly/3CckjAV
_______________________

Är det någon speciell rätt du vill jag ska laga? Eller en gäst ni vill se i programmet? Kommentera nedan!

I detta avsnitt får jag återbesök av Sveriges Mästerkock 2022 Adam Thulin. Vi lagar en gammal favorit i en helt nu tappning som jag fullkomligt ÄLSKAR!

Hoppas ni gillar detta och att vill laga detta recept som Adam bjudet på!

Dillkött 2.0

Kött:

500 g lammytterfilé
2 msk torkad dill

Rostad morot:
4 morötter
salt
strösocker
olja

Smörkokt potatis:
600 g fasta små potatisar
200 g smör
1 dl vatten
salt
peppar

Bakad steklök:
10 steklökar
olja

Sötsyrlig dillsås:
1 kruka dill
1 schalottenlök
0,5 morot
2 lagerblad
1 msk dillfrö
3 vitpepparkorn
1,5 dl vispgrädde
2 msk kycklingfond (outspädd)
1 dl ättiksprit 12 %
0,5 dl strösocker
25 g smör
rapsolja


Gör så här:
Lök och morötter:
Bakad steklökSätt ugnen på 225 grader. Dela alla lökar på längden och behåll skalet kvar. Skör ner morötterna i cm tjocka skivor
Olja in en ugnssäker form. Lägg löken med snittytan neråt och morötterna bredvid. Salta och häll på olja. Kör i ugnen ca 15-20 minuter. Ta ut och låt svalna.

Sötsyrlig dillsås:
Fräs hackad schalottenlök och hackad morot i 2 msk rapsolja på medeltemp utan att det tar färg. Lägg i dillfrön, lagerblad, vitpepparkorn och samtliga dillstjälkar från krukan (spara resten av dillen till senare) fräs ytligare några minuter. Tillsätt fonden och 1 msk ättika, reducera ner till hälften. Häll i 1,5 dl grädde och låt allt koka ihop ca 5 minuter. Sila av såsen
Koka upp ättikan och sockret så det bara blir ett uppkok sedan ställ åt sidan.
Nu kommer det till balansen mellan ättikan och sockret, vissa gillar mer åt det söta hållet andra mer åt det syrliga, det viktiga är att smaka av varje gång du tillsätter ättikslagen.
Smaka av såsen med ättikslagen samt med salt och mald vitpeppar.
Mixa såsen väl med resten av dillen och 25 g smör. Såsen ska bli helt grön.

Smörkokt potatis:
Koka upp 200 g smör med 1 dl vatten. Tillsätt sedan potatisen i smörvattnet. Låt sjuda i 15-20 minuter tills potatisen är helt mjuk.
Ta upp potatisen från smöret. Smaka upp med salt och svartpeppar.

Ytterfilé
Sänk ugnsvärmen till 120 grader.
Krydda köttet med salt och mald vitpeppar. Stek i rapsolja på hög värme tills båda sidorna är gyllene. Sänk värmen till medeltemperatur. Tillsätt 50 gr smör och två skalade vitlöksklyftor. Ös köttet med smöret i ca 2 minuter.
Lägg köttet i en ugnssäker form och häll över smöret från stekpannan. Kör i ugnen tills innertemperaturen är 57 grader på lammytterfilé.
Låt vila i 7 minuter. Mixa den torkade dillen till ett fint pulver och strö det över köttet så att det från en fin grön färg.

Skär upp i bitar.

Garnityr:
Hyvla morot med potatisskalare och skär i långa strimlor. Lägg i isvatten. Plocka dillvippor.

Servering:
Lägg upp alla komponenter snyggt på tallrikar. Garnera med morotsstrimlor och dillvippor. NJUT!!

Adams bok:

https://www.adlibris.com/se/bok/ett-bord-flera-smaker-vinnare-av-sveriges-masterkock-2022-9789178873845?gclid=EAIaIQobChMIhYHA3Z7J9wIV0RV7Ch3tXgFjEAAYASAAEgKwp_D_BwE


Följ mig gärna på mina andra kanaler:
https://www.facebook.com/ettgottland/
​​https://www.instagram.com/ettgottland/
_______________________

Här hittar du länkar till de redskap som jag använder och verkligen rekommenderar:

Min webbshop:
https://bit.ly/3yLxozW

Knivar:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/yaxell-zen/

Skärbräda trä:
https://bit.ly/3npPKnb

Stekpannor:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/stekpannor/

Kastruller:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/kokkarl/

Mandolin:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/mandoliner/

Tallrikar och annat porslin:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/lindas-keramik/

Termometer:
https://adtr.co/w5Vveo

Köp min bok "Från Skog Till Bord":
https://bit.ly/3CckjAV
_______________________

Är det någon speciell rätt du vill jag ska laga? Eller en gäst ni vill se i programmet? Kommentera nedan!

YouTube Video VVVWeFZLcmx4dHl2UHpGdGpJVjZhT0hBLi1hUHp2a09SMzFr

Detta MÅSTE ni testa! | Ett Gott Land

Ett Gott Land views maj 1, 2022 8:00 f m

I detta avsnitt får jag besök av Adam Thulin som är vinnare av Sveriges Mästerkock 2022. Vi lagar fler recept ut Adams helt nya kokbok och snackar om livet! 

Hoppas ni gilla avsnittet och att ni vill följa adam på hans sociala medier.

Adams instagram:
https://www.instagram.com/adamthulin/

Vill du köpa adams kokbok så gör du det här:
https://www.adlibris.com/se/bok/ett-bord-flera-smaker-9789178873845?campaignId=d798634f-2262-448b-9607-a16e93623321

Och vill du vara med i utlottningen av våra kokböcker så:

- Prenumerera på kanalen.
- Följ Adam på Instagram
- Följ mig på instagram och kommentera i bilden med Adams bok.

Vinnaren dras 13/5 -2022

#adamthulin #sverigesmästerkock


Följ mig gärna på mina andra kanaler:
https://www.facebook.com/ettgottland/
​​https://www.instagram.com/ettgottland/
_______________________

Här hittar du länkar till de redskap som jag använder och verkligen rekommenderar:

Min webbshop:
https://bit.ly/3yLxozW

Knivar:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/yaxell-zen/

Skärbräda trä:
https://bit.ly/3npPKnb

Stekpannor:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/stekpannor/

Kastruller:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/kokkarl/

Mandolin:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/mandoliner/

Tallrikar och annat porslin:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/lindas-keramik/

Termometer:
https://adtr.co/w5Vveo

Köp min bok "Från Skog Till Bord":
https://bit.ly/3CckjAV
_______________________

Är det någon speciell rätt du vill jag ska laga? Eller en gäst ni vill se i programmet? Kommentera nedan!

I detta avsnitt får jag besök av Adam Thulin som är vinnare av Sveriges Mästerkock 2022. Vi lagar fler recept ut Adams helt nya kokbok och snackar om livet!

Hoppas ni gilla avsnittet och att ni vill följa adam på hans sociala medier.

Adams instagram:
https://www.instagram.com/adamthulin/

Vill du köpa adams kokbok så gör du det här:
https://www.adlibris.com/se/bok/ett-bord-flera-smaker-9789178873845?campaignId=d798634f-2262-448b-9607-a16e93623321

Och vill du vara med i utlottningen av våra kokböcker så:

- Prenumerera på kanalen.
- Följ Adam på Instagram
- Följ mig på instagram och kommentera i bilden med Adams bok.

Vinnaren dras 13/5 -2022

#adamthulin #sverigesmästerkock


Följ mig gärna på mina andra kanaler:
https://www.facebook.com/ettgottland/
​​https://www.instagram.com/ettgottland/
_______________________

Här hittar du länkar till de redskap som jag använder och verkligen rekommenderar:

Min webbshop:
https://bit.ly/3yLxozW

Knivar:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/yaxell-zen/

Skärbräda trä:
https://bit.ly/3npPKnb

Stekpannor:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/stekpannor/

Kastruller:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/kokkarl/

Mandolin:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/mandoliner/

Tallrikar och annat porslin:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/lindas-keramik/

Termometer:
https://adtr.co/w5Vveo

Köp min bok "Från Skog Till Bord":
https://bit.ly/3CckjAV
_______________________

Är det någon speciell rätt du vill jag ska laga? Eller en gäst ni vill se i programmet? Kommentera nedan!

YouTube Video VVVWeFZLcmx4dHl2UHpGdGpJVjZhT0hBLjdTa3ctMGRpSDAw

Vinnaren av Sveriges Mästerkock 2022! | Den bäste genom tiderna! | Ett Gott Land

Ett Gott Land views april 7, 2022 4:00 e m

Detta avsnitt är i betalt annonssamarbete med Bygghemma.

I detta avsnitt visar jag hur du ska tänka när du byter en ytterdörr. I detta fall är det en balkongdörr från Nordiska Fönster men principen är den samma även vid andra dörrar eller fönster. 

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni väljer att permuterar på kanalen. 

Jag bjuder även på en rabattkod som gäller på Bygghemma hela sortment. Med koden "GABRIEL5" får du 5% rabatt fram tills den 17/4-22.


Här hittar du till Bygghemma och Nordiska Fönster:
Bygghemma: https://bit.ly/3DrQ6Qd
Nordiska fönster: https://bit.ly/3NQ5URF
 

Följ mig gärna på mina andra kanaler:
https://www.facebook.com/ettgottland/
​​https://www.instagram.com/ettgottland/
_______________________

Här hittar du länkar till de redskap som jag använder och verkligen rekommenderar:

Min webbshop:
https://bit.ly/3yLxozW

Knivar:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/yaxell-zen/

Skärbräda trä:
https://bit.ly/3npPKnb

Stekpannor:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/stekpannor/

Kastruller:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/kokkarl/

Mandolin:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/mandoliner/

Tallrikar och annat porslin:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/lindas-keramik/

Termometer:
https://adtr.co/w5Vveo

Köp min bok "Från Skog Till Bord":
https://bit.ly/3CckjAV
_______________________

Är det någon speciell rätt du vill jag ska laga? Eller en gäst ni vill se i programmet? Kommentera nedan!

Detta avsnitt är i betalt annonssamarbete med Bygghemma.

I detta avsnitt visar jag hur du ska tänka när du byter en ytterdörr. I detta fall är det en balkongdörr från Nordiska Fönster men principen är den samma även vid andra dörrar eller fönster.

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni väljer att permuterar på kanalen.

Jag bjuder även på en rabattkod som gäller på Bygghemma hela sortment. Med koden "GABRIEL5" får du 5% rabatt fram tills den 17/4-22.


Här hittar du till Bygghemma och Nordiska Fönster:
Bygghemma: https://bit.ly/3DrQ6Qd
Nordiska fönster: https://bit.ly/3NQ5URF


Följ mig gärna på mina andra kanaler:
https://www.facebook.com/ettgottland/
​​https://www.instagram.com/ettgottland/
_______________________

Här hittar du länkar till de redskap som jag använder och verkligen rekommenderar:

Min webbshop:
https://bit.ly/3yLxozW

Knivar:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/yaxell-zen/

Skärbräda trä:
https://bit.ly/3npPKnb

Stekpannor:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/stekpannor/

Kastruller:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/kokkarl/

Mandolin:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/mandoliner/

Tallrikar och annat porslin:
https://www.matrecept.se/produkt-kategori/lindas-keramik/

Termometer:
https://adtr.co/w5Vveo

Köp min bok "Från Skog Till Bord":
https://bit.ly/3CckjAV
_______________________

Är det någon speciell rätt du vill jag ska laga? Eller en gäst ni vill se i programmet? Kommentera nedan!

YouTube Video VVVWeFZLcmx4dHl2UHpGdGpJVjZhT0hBLk5ZUUFERlJJWXBB

Rivning och montering av ny ytterdörr! | Ett Gott Land

Ett Gott Land views april 3, 2022 8:00 f m